Ország módosítása
Írjon nekünk! E-mail

Tisztasági betét GYIK | CAREFREE®

A CAREFREE® tisztasági betétek frissen és tisztán tartanak, bárhol legyél is. Olvasd el a gyakran ismételt kérdéseket, és megtudhatod, hogyan.

1. Miért használnak a nők tisztasági betétet?

A tisztasági betét segítségével minden nap tisztábbnak és frissebbnek érezheted magad, és nem kell a higiénia miatt aggódnod a nap folyamán. Számos nő visel ilyet minden nap. A tisztasági betét használatának fő okai az izzadás, a hüvelyi folyás, a fehérnemű védelme vagy az otthontól távol töltött hosszú nap vagy utazás. Próbáld ki és élvezd a CAREFREE® tisztasági betét nyújtotta frissességet egész nap!

2. Mi a folyás?

Teljesen természetes, hogy a menstruáción kívüli napokon némi fehér folyadék távozik a hüvelyből. Ezt hívjuk folyásnak vagy fehérfolyásnak. Mennyisége minden nő esetében változó. A hormonális ciklus során a folyás valamelyest megváltozik. A menstruáció utáni első két hétben inkább átlátszó. A ciklus közepe környékén (1-2 héttel a menstruáció kezdete után) a folyás kissé erősebbé válik. A következő menstruációig a folyás fehéres színűre vált.

Amennyiben folyásod jellege eltér a megszokottól (pl.: megváltozik a színe vagy a szaga) vagy viszketést, égető érzést tapasztalsz az intim területeken, mindenképp fordulj orvoshoz, mert a jelek fertőzésre utalhatnak.

3. Mi a különbség a tisztasági és az egészségügyi betét között?

Általában véve a tisztasági betét rövidebb, vékonyabb és keskenyebb az egészségügyi betétnél, és a nők többsége egész nap kényelmesen érzi magát a viselése közben. A mindennapi nedvesség és folyás elnyelésére tervezték, ezért a tisztasági betét tökéletes módja annak, hogy tisztának és frissnek érezd magad, amikor nem menstruálsz. Az egészségügyi betétek feladata a menstruációs vér elnyelése, ezért általában vastagabbak, hosszabbak és szélesebbek, mint a tisztasági betétek.

4. Melyik CAREFREE® tisztasági betét a legmegfelelőbb számomra?

A tisztasági betéteknek számos különböző változata létezik, s mindegyik más-más igényeket elégít ki. Némelyik különösen vékony és rugalmas, míg mások több folyadék felszívására képesek és hosszabbak. A CAREFREE® flexiform® tisztasági betét például bármilyen típusú fehérnemű formáját könnyen felveszi, mindegy, hogy hagyományos fehérneműről vagy tangáról van szó. A CAREFREE® aloe tisztasági betét természetes aloe verát tartalmaz, és hagyja lélegezni az érzékeny bőrt is.

Vess egy pillantást CAREFREE® tisztasági betétek széles választékára vagy használd a termékválasztót, hogy rátalálj a Neked legjobban megfelelő tisztasági betétre.